Covid-19 testen + certificaat

Covid-19 testen + Covid-certificaat

NIEUW:

Wie lichte of milde symptomen heeft, kan via het invullen van een online vragenlijst inschatten of een COVID-test nodig lijkt. Je verkrijgt hierbij ook direct een CTPC-code waarmee je rechtstreeks naar een testcentrum of apotheek kan gaan voor het laten afnemen van een test. Bij ernstige klachten maak je wel beter een afspraak bij een arts in onze praktijk voor een onderzoek.


COVID-19 TESTEN: wie kan bij ons terecht?


 • Indien u klachten van Covid-19 heeft: koorts, kortademigheid, druk op de borstkas, keel- of oorpijn, hoesten, geur- of smaakverlies, verkoudheidsklachten. • Wie niet?
  • Reizigers die van een rode zone terugkeren, dienen in één van de Gentse testcentra een afspraak te maken via testcovid.doclr.be/ . Indien u na terugkeer geen code heeft ontvangen: neem contact op met 02/214.19.19 . Bijkomende informatie vindt u hier: https://stad.gent/nl/corona/testen-op-het-coronavirus-gent .
  • Test voorafgaand aan reis. U kan hiervoor terecht bij volgende centra: klik hier.
   • Personen zonder symptomen die een hoogrisicocontact hadden met een Covid-positieve persoon kunnen niet langer in onze praktijk terecht voor een covid-test. Gelieve via testcovid.doclr.be/ een afspraak te maken. De contacttracers zullen u voorzien van een CTPC-code.  INFORMATIE OVER HET COVID-CERTIFICAAT (DIGITAL CORONA CERTIFICAT - DCC):